Vi har mångårig erfarenhet både från flytt och transportbranschen, där alla våra chaufförer genomgår en miljö & säkerhetsutbildning gällande korta och långa körningar, hantering av ömtålig gods samt Eco-driving för minimal miljöpåverkan.

Vår bilpark anpassas både efter kunden, rutten, miljön och årstiden. Vi kör alla slags uppdrag, allt från enstaka lådor till att flytta hela kontor, hus och lager, samt ömtåliga möbler, konst mm. Hela transporten sker från dörr till dörr utan stopp eller omlastningar, oavsett om ni är en privatperson, företag eller förening.

Vid bohagsflytt så kan man lämna arbetet helt till oss och då är det bara att luta dig tillbaka medan vi sköter allt – ni flyttar in i er nya bostad som är uppackad och klar. Vi kan också hjälpa er delvist. Där bestämmer vi från början vem som sköter vad; ex.: vi packar, emballerar, demonterar, flyttar, men ni packar upp och monterar. Vi kan även hjälpa er med flyttstädning. Det är bara ni som bestämmer hur mycket eller lite vi ska göra.

Vi utför alltid kostnadsfri besiktning och lämnar ett kostnadsförslag till dig som kund. Med Flyttfixarna är dina inventarier försäkrade genom vår ansvarsförsäkring för bohagsflytt via Trygg-hansa. Vänd dig till oss för detaljerade villkor. Vid bohagsflytt följer vi allmänna bestämmelser ”Bohag 2010”. Och vid kontorsflytt ” Kontor 2003”

HELA EUROPA ÄR VÅRT ARBETSFÄLT

LOKALT, REGIONALT OCH RIKS:

Då vi är ett Svenskt bolag kan vi Sverige på ett sätt som inte de utländska transportbolagen kan. Behöver ni hjälp inom ex storstadsregionerna, mellan städer, från norr till söder eller tvärt om ordnar vi det snabbare än de flesta. Handlar det om lokala eller regionala flyttar kör vi med timdebitering så du betalar endast för den effektiva tiden från dörr till dörr. Storleken på ditt bohag samt hur du bor bestämmer tidsåtgången samt hur mycket du vill att vi gör mm.

Vid Regionala eller rikstäckande körningar charter vi lastbil och personal så att vi får med oss allt på en gång. Nedpackning, demontering samt uppmontering är något vi även hjälper hjärna till med. Samt att då vi är ute och kör hela tiden runt om i våra Svenska städer kan vi rutterna, vilket gör att våra körningar kommer att göra en minimal miljöpåverkan. Önskar ni hjälp med flytt till/i Göteborg, Borås, Jönköping, Varberg, Uddevalla etc så finns vi i närheten.

NORDEN:

Precis som i Sverige har vi kunskap om de Skandinaviska vägarna, städerna, vi hittar som en lokal transportföretag. Ett av våra vanligaste uppdrag är flytta kontor/företag mellan olika städer i våra Nordiska grannländer, köra delar eller hela bohag mellan våra grannländer.

EUROPA (I & UTANFÖR EU):

Kan röra sig om allt från stora flyttlass till nya hemmet, stugan vart som i Europa, behöver inte vara inom EU, vilket gör att vi kan även hjälpa till med transport och tullhandlingar om så behövs. Vi kör kontinuerligt ner till Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, vilket gör oss till en totalleverantör inom flytt/transport oavsett om du vill transportera mellan Gällivare och Paris, eller mellan Genève, Paris, London, Oslo och Stockholm – Vi finns där snabbt, säkert och bekvämt!

Skicka en offertförfrågan

Skicka en offertförfrågan

Kundbetyg och recensioner!

Rekommenderat företag fyra år i rad - Flyttfixarna Sverige AB Rekommenderat företag 2018 Flyttfixarna Sverige AB Rekommenderat företag 2019 Flyttfixarna Sverige AB Rekommenderat företag 2020 Flyttfixarna Sverige AB Rekommenderat företag 2021 Flyttfixarna Sverige AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram