Flytt – Borås, Göteborg, Varberg, Jönköping & Uddevalla

Ska du flytta i Borås, Göteborg, Varberg, Jönköping eller Uddevalla eller mellan orterna? Behöver du hjälp med din flytt? Känner du dig stressad över allt arbete som flytten kommer att innebära? Låt oss på Flyttfixarna hjälpa dig – vi åtar oss alla sorters uppdrag och kan flytta allt från ömtålig konst till kompletta kontor, hus och lager på orter som exempelvis Borås, Göteborg, Varberg, Jönköping och Uddevalla.

Vårt erfarna team tar hand om alla moment vilket gör att du kan slappna av och se framemot inflyttningen i den nya bostaden. Tack vare oss kan du unna dig att lägga din tid på det som många ser som det roligaste – inredningen.

Om du föredrar att bara få flytthjälp med delar av din flytt så går det naturligtvis bra också. Flyttfixarna kommer överens med dig om hur uppdelningen av arbetet ska ske. Vi kan till exempel erbjuda packning, flytt och demontering.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller om du vill anlita vår flytthjälp. Vi ser framemot att få underlätta din flytt i Borås, Göteborg, Varberg, Jönköping eller Uddevalla!

Planeringstips inför flytt

Alla som flyttat någon gång vet hur mycket jobb det medför och det kan vara knepigt att veta var man ska börja. För att en flytt ska bli lyckad så är det väldigt viktigt att börja med en genomtänkt planering.

Vi på Flyttfixarna har sammanställt en lista med moment som kan vara bra att ha i åtanke vid flytt:

 • Flytthjälp – här kan vi rekommendera att anlita en flyttfirma, det frigör tid för dig att lägga på andra delar av flytten.
 • Flyttanmälan – gör en flyttanmälan och se till att folkbokföra dig på den nya adressen.
 • Flyttpackning – planera hur du ska packa på bästa sätt. En smidig packning underlättar din flytt.
 • Flytta abonnemang – glöm inte att flytta över dina avtal och abonnemang alternativt se till att säga upp dem så att deras uppsägningstid hinner löpa ut.
 • Anmäl din flytt till försäkringsbolaget – kontakta ditt försäkringsbolag och anmäl flytten samt för över din hemförsäkring om du har en.
 • På flyttdagen – fundera på hur flytten ska genomföras på bästa sätt.
 • Ordna flyttstädning – fundera på om du vill städa själv eller om du ska anlita flyttstädning.

Ett stort lycka till med din flytt i/till Göteborg, Borås, Jönköping, Uddevalla eller Varberg önskar vi på FlyttFixarna. Vi hoppas att ni ger oss förtroendet att hjälpa er med flytten.

 • Flytt Borås

  Flytt Borås

  Låt oss hjälpa dig med flytt i/till Borås. Vi är flexibla och ser till att du får den hjälp du behöver. Kontakta oss så berättar vi mer.