FLYTTSTÄDNING

Många tycker att flyttstädning är den tråkigaste delen av en flytt. Man måste vara så mycket noggrannare än vid vanlig städning och det finns samtidigt ofta mycket annat som kräver uppmärksamhet och tid vid flytten. Vi på Flyttfixarna hjälper dig gärna och utför städningen i samband med flytt med stor noggrannhet och effektivitet. Tack vare vår gedigna erfarenhet kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss. Vi åtar oss uppdrag i Borås, Göteborg, Varberg och Jönköping.
Flyttstädning är en viktig del av din flytt och i de flesta fall är det till och med ett måste. Det är vanligt att ta med krav på städning vid flytt i exempelvis hyresavtal. Undersök, till exempel genom att kontakta din hyresvärd, om det finns några specifika krav på flyttstädningen för att den ska godkännas.

Skicka en offertförfrågan för flyttstädning

Du har säkert frågor kring vad som ingår i flyttstädning. Vi har sammanställt ett dokument som visar vad som ingår i grunden och vilka tillägg som finns. 

Utgångspunkten för att lämna ett pris är storleken på ditt boende. Fyll i forumläret så återkommer vi till dig så snart vi kan.
Läs vad som ingår i flyttstädning
Efter du skickat förfrågan kontaktar dig så snart vi kan, normalt inom 1 timma under kontorstid.

STÄDA SJÄLV ELLER ANLITA HJÄLP?

När själva bohaget är flyttat så är det dags att sätta igång med flyttstädning av lägenheten eller villan. Börja med att ta ställning till om du ska göra städningen själv eller om du vill ta professionell hjälp. Tänk på att flyttstädning ofta tar mer tid än vad man kan tänka sig och därför kan det vara skönt att låta ett erfaret företag göra arbetet. Flyttfixarna har omfattande kompetens när det gäller städning och vet hur en flyttstädning ska genomföras på bästa sätt. När du anlitar oss för såväl transporten vid flytt och flyttstädning får du dessutom en part att förhålla dig till.

Att utföra en flyttstädning på ett korrekt sätt kräver kunskaper och det är ytterligare en anledning till varför vi rekommenderar att du anlitar oss på Flyttfixarna. Om städningen är slarvigt genomförd kan det i värsta fall leda till konflikter med fastighetsägaren, köparen eller den nya hyresgästen. Ett bra tips är att lämna bostaden i det skick du själv hade velat finna den.

Kostnaden för en flyttstädning varierar naturligtvis, men det är vanligt att man utgår från hur stor bostadsytan är. Hör gärna av dig till oss på Flyttfixarna – vi besvarar gärna dina frågor när det gäller flyttstädning i Göteborg, Borås, Varberg, Jönköping eller Uddevalla.

STÄDA SJÄLV ELLER ANLITA HJÄLP?

Var alltid noggrann med att ta reda på om det företag du anlitar utför alla nödvändiga delar. Vi på FlyttFixarna är noggranna och flexibla, vi ser alltid till att du får utfört de delar som vi kommit överens om.

Flyttstäd omfattar till exempel:

  • Dammsugning och torkning av golv
  • Damning av golv och tak
  • Fönsterputsning
  • Rengöring av garderober, hyllor och skåp
  • Torkning av spis och diskbänk
  • Rengöring av toalett, badkar och handfat m.m.
  • Avloppsrensning

Kontakta oss så berättar vi gärna om hur vi kan hjälpa dig med en kombination av transport vid flytten och flyttstäd i Göteborg, Borås, Varberg, Jönköping eller Uddevalla.

FLYTTSTÄDNING – BORÅS, GÖTEBORG, VARBERG, JÖNKÖPING & UDDEVALLA

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram