Flyttfirma – Borås, Göteborg, Varberg, Jönköping & Uddevalla

Funderar du på att anlita en flyttfirma i Göteborg, Borås, Uddevalla, Varberg eller Jönköping? När du anlitar oss på Flyttfixarna så får du hjälp med det mesta som har med flytten att göra. Vi kan till exempel hjälpa dig med packning, transport, flyttstädning och magasinering om så önskas. Kort sagt – vi är det lilla företaget med de stora möjligheterna!

Vårt flyttföretag tar gärna hand om din flytt! Vi som arbetar hos Flyttfixarna har gedigen yrkeserfarenhet och har genomgått de utbildningar som behövs för att kunna erbjuda tjänster av hög kvalitet. Vi vet vad som krävs för att en flytt ska genomföras på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt.

Flyttfixarna har sitt säte i Borås och har ett verksamhetsområde som sträcker sig över till exempel Göteborg, Varberg, Jönköping och i Uddevalla. Hör gärna av dig om du har frågor eller om du vill ha mer information om till exempel flyttfirma pris.

Att hitta en flyttfirma

Att flytta är ett stort projekt som både är roligt, stressigt och tröttsamt. En flyttfirma kan definitivt underlätta för dig, men det gäller att du hittar en som är kompetent och pålitlig oavsett om du letar efter en flyttfirma i Borås, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Varberg eller någon annan stad. Med tanke på hur många flyttföretag som finns så är det lätt att bli osäker.

Här följer några tips på saker som är bra att känna till:

  • Tänk på att välja en flyttfirma som följer riktlinjerna i Bohag 2010.
  • Se till att skriva avtal med det flyttföretag som du valt ut. Var noga med att arbetets omfattning samt pris ska anges i avtalet.
  • Var tydlig när du informerar din flyttfirma om vad du vill ha hjälp med. Det är till exempel bra om de som ska hjälpa dig vet om det ska flyttas tunga möbler etc.

Enligt Bohag 2010 har flyttfirman ansvaret för bohaget hela vägen. Du som kund har däremot ansvar för att ge så detaljerad information kring dina behov och önskemål som möjligt.

En flexibel flyttfirma i Göteborg, Borås, Jönköping, Varberg och Uddevalla

Vi är flexibla och pålitliga. Självfallet följer vi riktlinjerna i Bohag 2010 och är noggranna med att du ska få utfört det jobb du beställt på bästa tänkbara sätt.

  • Flytt Borås

    Flytt Borås

    Låt oss hjälpa dig med flytt i/till Borås. Vi är flexibla och ser till att du får den hjälp du behöver. Kontakta oss så berättar vi mer.